A fractured information playground for visitors and learners. The project introduces two primary axes that cut the site, one servicing the educational attachment to the existing Eli Whitney Museum and new exhibition grounds, and the other providing a direct access to the waterfall and natural environment surrounding.
 
Water tables are incorporated and scattered across the site to support the current water learning lab, and the fragmented nature of the educational strip is emulated in the outdoor exhibition space adjacent the sunken cafe with a 'hidden' entrance to the indoor exhibit.
exploded axonometric
ink on velum
Plan
Ink on velum
concept process and development
Model photo sectional collage of the museum pavilion
context plan
a pavilion for the Eli Whitney Museum
1/16"=1'-0" model flythrough
Back to Top